Join our team!

Ons team bestaat uit een fantastische mengelmoes van eigenzinnige, zelfstandige, creatieve, enthousiaste, liefdevolle ondernemers die ieder hun eigen expertises bezitten. 1 ding hebben wij gemeen, de wereld een stukje mooier maken door de helende kracht van de oliën door te geven. Wij geloven in de zuiverheid en eerlijke bedrijfsvoering van dōTERRA. Wij zijn allen bereidt hard te werken en daarnaast vooral te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Ben jij creatief, zelfstandig en wil jij meer leren over de oliën, jouw lijf, en de natuur? Ben jij bereid om je in te zetten voor een mooiere wereld? Dan ben je van harte welkom aan te sluiten aan het Holisticdoulaoils team.

Hoe dit werkt?

  • Je koopt een prachtig startersset via Yamore, zodat je in ons team komt.

  • Je ontvangt een kortingsaccount bij doTERRA.com zodat je jou bestellingen kunt doen, punten en commissies kunt volgen.

  • Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten met delen.

  • Je begint met het integreren van de oliën in jou leven en gaat ontdekken wat de oliën voor jou en de omgeving doen.

  • Je investeert in het opbouwen van een eigen olie collectie door middel van een maandelijkse bestellingen van minstens 150 pv.

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen jou vooral vol vertrouwen dit avontuur aan te gaan. Daarbij hoort ook uit je comfortzone bewegen, dit door bijvoorbeeld lives te doen of webinars te geven maar ook naar de doelgroep toe te gaan om de prachtige producten aan het licht te brengen. Voor begeleiding en coaching staat er een heel team achter jou. Dit hoef jij niet alleen te doen, wij doen dit samen. Alleen ondernemen is voorbij, voel je gedragen door ons fantastische team.

Voel jij die kriebel? Die JA?

Neem dan vooral contact met ons op door een berichtje te sturen naar info@yamore.nl.