Waarom DõTERRA

De missie van dōTERRA is om de wereld te helpen helen door gebruik te maken van de kracht van mensen en zuivere intenties. Elke actie en elke keuze die ze bij dōTERRA maken komt voort uit pure liefde voor de mensheid. DōTERRA heeft het bedrijf zo ontwikkeld om levens te verbeteren, gemeenschappen over de hele wereld te voeden en mensen een betere toekomst te geven.

Bij dōTERRA oogsten ze de giften van de aarde bewust en willen elk leven verrijken dat ze tegenkomen.

DōTERRA is opgericht met de gewaagde belofte om alleen 100% pure essentiële oliën te verkopen. Het streven naar zuiverheid is niet alleen een voordeel voor jou als klant om te profiteren van de volledige positieve eigenschappen van de plant, maar zorgt er ook voor dat elk leven dat ze tegenkomen van de bron naar jou toe wordt verrijkt. DōTERRA is een mooi groeiend bedrijf. De zuivere bedrijfsvoering zorgt ervoor dat steeds meer mensen mee willen werken de prachtige oliën van dōTERRA te verspreiden.

Ethisch verantwoorde sourcing

Naast het aanbieden van de hoogste kwaliteit oliën zet dōTERRA zich ook in om een positief verschil te maken in het leven van boeren, oogsters en distillateurs die bijdragen aan de olieproductie van doTERRA.

DōTERRA's olien zijn afkomstig uit meer dan 45 landen. Meer dan de helft van de landen zijn ontwikkelingslanden. Om er zeker van te zijn dat de kleinschalige boeren en oogsters in achtergebleven gebieden ethisch worden behandeld, is dōTERRA een initiatief begonnen, Co-Impact Sourcing.

Co-Impact Sourcing creëert gedeelde waarde voor alle belanghebbenden in de toeleveringsketen door aan de bron te staan en bewust initiatieven op het gebied van milieubeheer en/of sociale effecten te ontplooien. Co-Impact Sourcing streeft ernaar om langdurige, wederzijds voordelige partnerschappen met leveranciers te ontwikkelen en tegelijkertijd duurzame banen te creëren en een betrouwbaar inkomen te verschaffen in onderontwikkelde gebieden. DōTERRA zet zich in voor de ethische behandeling van haar leveranciers door op tijd eerlijke prijzen te betalen. Boeren en oogsters worden aangemoedigd om coöperatieve groepen te vormen om gezamenlijk te profiteren van voordelen en onderhandelingskracht te hebben en tegelijkertijd hun vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

Daarnaast ondersteunt de ontwikkelingsprojecten van dōTERRA Healing Hands Foundation™ in gemeenschappen waar we inkopen. Projecten zijn onder andere scholen, gezondheidsklinieken, verbeterde infrastructuur en systemen voor schoon water.

DōTERRA zet zich al meer dan tien jaar in voor goede doelen. Tegenwoordig, in een cultuur van nog sneller en goedkoper, Proberen wij meer te doen om de wereld te kunnen helpen. 

De zuivere bedrijfsvoering en de hoge kwaliteitseisen aan de oliën zijn voor mij de redenen dat wij met liefde de oliën van dōTERRA wil verspreiden en jou kennis wil laten maken met deze giften van moeder aarde.

De oliën van dōTERRA kun je niet in een fysieke winkel kopen, de reden hiervan is dat de oliën meer kennis vragen dan puur alleen verkoop.