Absoluut onmisbaar tijdens de reis/vakantie

natural essential travel kit!

Vieze toiletten onderweg, iets te lang in die felle zon gelegen waardoor je schouders toch wat branderig aanvoelen, lekker lang buiten maar lek geprikt worden door de muggen. Van die vervelende ongemakken, allemaal geen ramp maar toch fijn om een tasje met natuurlijke producten bij je te hebben die de je vakantie nog net wat aangenamer maakt.

Welke producten zijn absoluut onmisbaar tijdens de reis/vakantie?

Lavendel, de olie van deze inheemse plant is absoluut onmisbaar!

Lavendel is een geweldige olie die de huid ondersteunt. Heb je iets te lang in de zon gelegen? Geen probleem, lavendel biedt direct verlichting. Bij volwassenen mag deze olie onverdund gebruikt worden, bij kinderen altijd even mengen met een lik Shea Butter of gefractioneerde kokosolie.

Van tevoren een roller maken is ideaal, zo heb je gelijk een kant en klaar rollertje bij de hand. Voor een roller mag je 5 ml aanhouden met 10 druppels lavendel olie.

Slapen is voor mij persoonlijk altijd een ding in een nieuwe omgeving. Druppel een druppeltje lavendel op je kussen, of gebruik de roller onder je voeten en geniet van een goede nachtrust.

Lavendel werkt ook goed tegen muggen dus een drupje extra op het beddengoed is geen overbodige luxe.

 

On Guard spray, voor tijdens die momenten dat je geen water bij de hand hebt

Oeps, geen water bij de hand maar toch iets aangeraakt wat niet zo fris is? Geen probleem! Dit verantwoorde ontsmettingsmiddel is ideaal om even snel je handen te reinigen. De dōTERRA On Guard kennen de meeste van jullie wel. Deze staat bekend om zijn krachtig reinigende werking. Met deze mist spray reinig je je handen door 99.9 procent van de bacteriën en andere ziektekiemen te verwijderen van je huid middels een zeer fijne, sneldrogende spray. De spray is vocht inbrengend en zorgt ervoor dat je handen niet uitdrogen door het natuurlijk appelextract. Niet alleen onmisbaar voor op reis maar eigenlijk een must have voor alle dag. Gebruik de spray ook gerust om de armleuningen van het vliegtuig, de bus of trein te reinigen en denk ook eens aan sporttoestellen voordat je hier gebruik van maakt.

 

Deep Blue voor spieren en gewrichten

Een lange wandeling of een stevige hike tijdens de vakantie vraagt om voorbereiding, zorg daarom altijd dat je de deep blue mee op reis neemt.

Deze krachtige olie biedt verzachting voor je spieren en gewrichten. Stramme spieren of vermoeide voeten kun je natuurlijk ook krijgen door het uren lang struinen door de mooiste dorpjes en bergen. Maak dan een heerlijk voetbad met wat epsonzout en wat druppels Deep Blue, de ontspannende geur komt je gelijk al tegemoed.

Om de Deep Blue op gewrichten, spieren en pezen te smeren neem je een lik Shea Butter en doe hier een drupje Deep Blue in en masseer de plek goed in.

Ook fijn is hier een roller van te maken zodat je deze altijd bij de hand hebt. Gebruik hiervoor 9 druppels Deep Blue op 5 ml gefractioneerde kokosolie.

 

Zengest, de ondersteuner voor je spijsvertering

Zengest is een krachtige spijsverteringssamenstelling. Of je nu in een ander land bent en nieuwe gerechten wilt uitproberen of in eigen land op reis gaat, we eten altijd anders dan thuis. Je maag kan dan wel wat extra ondersteuning gebruiken. Doe je duim op het potje en houdt deze op zijn kop zodat je net geen hele druppel hebt, deze breng je onder je tong aan voor wat verlichting bij maagklachten.

Een lange autorit, vliegtuigreis of bootreis kunnen nog wel eens voor reisziekte zorgen. Maak van tevoren een roller van 5 ml gefractioneerde kokosolie en 9 druppels Zengest en breng deze aan onder de voeten en op het maaggebied voor ondersteuning tijdens de reis.

Rommelende darmen door ander voedsel kan helaas gebeuren, ook daar biedt de Zengest ondersteuning. Doe 1 druppel Zengest in een kopje thee of warm water. Als deze olie te heftig is zijn er ook fijne Zengest softgels.

 

Terrashield tegen kriebelende insecten

Geen synthetische of giftige chemicaliën bevatten, is TerraShield een effectieve natuurlijke aanpak om bijtende en prikkende insecten op afstand te houden.

Een handige sprayflacon van 30 ml die vervelende gasten op afstand houd. Deze spray is een natuurlijk insectenwerend middel met een combinatie van Ylang Ylang, Cederhout, Litsea en Kattenkruid, Citroen, Eucalyptus en Vanilleboon olie aangelengd met gefractioneerde kokosolie om snelle vervlieging van de olie te voorkomen. 

Dit middel is onverdund veilig te gebruiken bij kinderen.

Deze spray mag gebruikt worden op de huid, sokken en kleding als je gaat wandelen maar is ook ideaal om tentdoek en raamkozijnen in te sprayen en zo ongewenste gasten op afstand te houden. Ook handig om een spray aan te brengen op de halsband van je hond.

Lemon en Pepermunt voor wat verfrissing

Ik ga de deur niet uit zonder een flesje citroen. Net even een extra verfrissende boost in je waterfles en die zuiverende werking 's ochtends in de glas lauwwarm water. In de caravan of tent die een jaar opgeslagen stond ruikt het wat muf, een paar drupjes op een knijper, eventueel in combinatie met een druppel pepermunt en het ruikt weer heerlijk fris. 

Houdt je duim op het flesje pepermunt en draai deze weer om voor een klein beetje pepermuntolie en leg je vinger op je tong voor een frisse adem.

Maak voor de reis een roller pepermunt klaar om deze op je polsen te smeren bij warmte en geniet van de verkoelende werking of gebruik deze achter je oren als je last van hoofdpijn hebt.

 

Om het jou extra gemakkelijk te maken bieden wij al deze producten in een mooi reispakket aan. Om het nog net even wat leuker te maken krijg jij de producten tegen inkoopsprijs, een gratis 100 ml Shea Butter blik en een gratis klantaccount bij dōTERRA waar je in de toekomst voor de groothandelsprijs meer fijne producten kunt bestellen.